Foto: Gabriel Berndtsson

Seabased välkomnar utredning om bristande säkerhet till sjöss

2018-04-05 "Vi uppmanar personen att meddela Arbetsmiljöverket så att de påstådda felaktigheterna kan undersökas på rätt sätt." Det beskedet ger Seabased vd Øivind Magnussen med anledning av medieuppgifter om att det skulle ha inträffat en incident som kunde ha äventyrat säkerheten vid en installation av ett vågkraftverk utanför Smögen för cirka fyra år sedan.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv