Vägen mot den kommersiella fasen i Lysekils-företaget Seabased vågkraftsatsning har gått långsamt, men om planerna i Ghana lyckas har bolaget nått en viktig milstolpe. Arkivfoto 2010: Gabriel Berndtsson

Seabased når kommersiell fas

Avtal värt miljarder undertecknat med Ghana

2018-03-21 Nu har vågkraftverkstillverkaren Seabased i Lysekil tagit ett viktigt steg in i en kommersiell fas av sin produktion.
– Vi har undertecknat ett avtal med TC Energy i Ghana om leverans av vågkraft på 100 megawatt, säger Øivind Magnussen till LP.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv