I sommar satsar whiskyvarumärket Talisker och Restaurang Brygghuset i Fiskebäckskil på ett saltstänkt skaldjursäventyr tillsammans i sann Bohuslän anda. Foto: Olivia Thordén

Saltstänkt skaldjursäventyr med cocktail i glasen

2019-05-18 I sommar satsar whiskyvarumärket Talisker och Restaurang Brygghuset i Fiskebäckskil på ett saltstänkt skaldjursäventyr i sann Bohuslän anda. Äventyret är en del av Scandinavian Detours, en äventyrsguide Talisker tagit fram med några av Skandinaviens främsta även­tyrare.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderbergredaktion@lysekilsposten.se
Annons
Nyhetsarkiv