Jesper Carlzon vände på egen hand på steken mot Högsäter. Ett hattrick på mindre än fem minuter säkrade SAIS första seger för säsongen.

SAIS tog första segern i jumbofinalen

Jesper Carlzon vände på matchen med ett snabbt hattrick i andra halvlek

2015-05-18 Tre gånger Jesper Carlzon såg till att Stångenäs kom helskinnade ur jumbofinalen hemma mot Högsäter.
0-0 i halvlek blev 0-2 med 25 minuter kvar att spela. Sedan kom vändningen.
– Det var en oerhörd lättnad att vi kunde vinna, säger matchhjälten Jesper Carlzon.

Stångenäs andra hemmamatch innebär att man fortfarande är obesegrade på Brastad Arena. Men allt annat än tre poäng mot nollpoängaren Högsäter hade varit ett fiasko.

SAIS styrde och ställde under den första halvleken, som dock förblev mållös. I andra lossnade det, men för Högsäter.

– Vi släpper in två riktiga skitmål, till 0-2, och då är vi naturligtvis illa ute, även om vi fortsatt var det bättre laget, säger Jesper Carlzon.

Snabbt hattrick

På mindre än fem minuter, med start i matchminut 71, lyckades Jesper göra tre mål, och matchen var räddad.

Publicerad: Uppdaterad: