Säckarna tog slut men inte motivationen

Gullmarens Centre Court kämpade mot skräpet

2019-09-24 Håll Sverige Rent-dagen engagerade städsamma människor över hela landet. Bland föreningarna i Lysekil var det Gullmarens Centre Court som höll i städningen. Drygt 35 personer hjälpte till att få Gullmarsbaden ren och som en extra insats städade gruppen vidare i Hästevik.
Håll Sverige Rent stod för säckar, handskar och t-shirts. I Lysekil tog säckarna slut men inte motivationen. En privatperson hämtade fler i garaget och städpatrullen kunde jobba vidare.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv