Hittills är 133 elever preliminärt antagna för att börja på Gullmarsgymnasiet till hösten. 226 platser finns. De senaste åren har elevantalet vid Gullmarsgymnasiet gått ned, framför allt beroende på sjunkande elevkullar. Foto: Gabriel Berndtsson

Så många elever är preliminärt antagna till Gullmarsgymnasiet

Färre än i fjol men 24 reserver på riksrekryterande utbildningen

2019-04-11 133 elever är nu preliminärt antagna för att börja på Gullmargymnasiet i Lysekil till hösten.
Den riksrekryterande utbildningen i naturvetenskap med inriktning mot marinbiologi fyller alla 30 platser. Den utbildningen har också 24 personer som reserver.
Yrkesutbildningarna har fortsatt relativt få sökande.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv