Irene Björcke, Gun Dahl, Lena Frimodig Hägglund, Gunilla Olofsson, Carina Forsström och Malin Möller. Saknas på bilden gör Gunilla Åhman Olausson, som annars är med det här gänget som kämpar för Världens Barn. Foto: Gabriel Berndtsson

Så hjälper Lysekil Världens Barn

2018-10-01 Nu drar årets kampanj för Världens Barn igång så att utsatta barn ska få möjlighet till god hälsa, skola och trygghet. I Lysekil kommer det att skramlas med böss­or samt hållas ett konstlotteri med lokala konstnärers alster.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv