(S) vill ha kvar vårdcentralen

”Boende i Brastad med omnejd bör prata med sina politiska företrädare och skapa opinion”

2016-01-22 – Vi Socialdemokrater vill absolut att Brastad vårdcentral ska vara kvar. Det vill även våra regionpolitiker.
Det säger Lysekils kommunalråd Jan-Olof Johansson med anledning av Yngve Berlins frågeställningar om den nedläggningshotade vårdcentralen.

Regionstyrelsen vill att regionfullmäktige ska fråga hälso- och sjukvårdsnämnden om man i förtid kan få bryta kontraktet gällande Brastad Vårdcentral. Totalt är det fem vårdcentraler i regionen som regionstyrelsen vill lägga ner.

– Jag anser att varje parti i Lysekil får ligga på sina politiker i regionen, för att rädda vårdcentralen. (S) har varit och knackat dörr i Brastad för att samtala med folk och få de att prata med sina företrädare i politiken. Jag har själv stått utanför Konsum och bjudit på glögg och diskuterat frågan med Brastadborna, säger Jan-Olof Johansson.

Inte eniga i styret

Jan-Olof berättar att han även har lyft frågan hos styret, de samverkande partierna i Lysekil, men där har man inte lyckats komma fram till någon gemensam ståndpunkt…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv