De svenska eleverna under en av lektionerna i Masindi Secondary School.

Resan till Uganda gav kontakter, erfarenheter och minnen för livet

2018-07-17 I maj hade Gullmarsgymnasiet besök från Masindi Secondary School i Uganda och avslutade därmed den här omgången av ett så kallat Atlasprojekt, finansierat till 50% av SIDA. I februari reste sju elever och två lärare från Lysekil till Masindi och i maj togs lika många gäster från Uganda emot i Lysekil. Utbytet har bidragit med nya perspektiv och erfarenheter för alla som deltagit.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv