Simon Söderkvist, Hampus Carlsson och Johan Åberg, visar upp en slutspurt och jämnt är det mellan grabbarna. Arkivbild: Gabriel Berndtsson

Rejäla prestationer i Tough Viking för eleverna på Gullmarsgymnasiet

”Absolut nöjd med hur de genomförde loppet”

2019-05-10 I slutet av april avgjordes den tuffa löpartävlingen Tough Viking i Slottsskogen i Göteborg. En som var med och tävlade var Magnus Axelsson som jobbar på Gullmarsgymnasiet i Lysekil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv