Det var inget snack om vem som skulle ta alla tre poängen i tisdagens möte mellan Munkedal och Ramberget. Hampus Blom (till vänster) var matchens lirare och stod för fem poäng, varav två mål. Arkivfoto: Joel Hansson

Ramberget – lätt match för MBK

Munkedal tog bekväm 7-1-seger mot Hisingslaget i division 3-hockeyn

2014-12-10 Munkedals BK tog en enkel 7-1-seger i första matchen i hockeytreans fortsättningsserie.
Matchfakta:

Munkedals BK – Rambergets HC
Ishockey division 3 fortsättning
Resultat: 7-1 (3-0, 1-0, 3-1)
Publiksiffra: 78 personer
Bäste spelare: Hampus Blom
Målskyttar: Hampus Blom 2, Robin Zetterman, Simon Wilhelmsson, Rasmus Johansson, Christopher Hellberg och Daniel Alfredsson
Nästa match: Skärgården Hockey-84, borta

Munkedal visade direkt att det var de som tänkte styra matchen under tisdagskvällen. Redan efter 42 sekunder gjorde Hampus Blom 1-0 för hemmalaget. Sex minuter senare var Blom framme igen och satte dit tvåan och innan perioden var till ända hade Robin Zetterman gjort 3-0.

Kvalitetssänkning

I den andra perioden dippade spelet för båda lagen. Tempot gick ner och anledningen var inte svår att hitta.

– Det var många utvisningar från båda lagen, vilket sänkte kvalitén, säger MBK-tränaren Dennis Gistedt.

Trots dippen lyckades Simon Wilhelmsson göra 4-0-målet med 20 sekunder kvar av perioden.

I den tredje satte Munkedal foten på gasen igen och drog ifrån till en betryggande 7-1-seger. Efter matchen hyllar Dennis Gistedt hela laget som han tyckte gjorde en bra insats.

– Killarna gick in med en bra inställning som de behöll matchen ut. Om man ska nämna en enskild spelare vill jag lyfta fram Hampus Blom som svarade för fem poäng.