En som ser fram emot matchen är Flensburg-Handewitts tränare och sportchef Ljubomir Vranjes. Han tror det kommer bli en bra match där Lysekilsborna kommer att få se en hel del bra spelare, trots att flera av de svenska spelarna saknas på grund av OS-uppladdningen. Arkivbild: Lennart Hård

Räkna med handbollsfest i Lysekil

Ljubomir Vranjes: ”Det kommer bli fart och fläkt i hallen.”

2016-07-27 Sommartraditionen med att det tyska storlaget SG Flensburg-Handewitt kommer till Lysekil för en handbollsmatch var nära på att aldrig bli av.
Men Lysekils HK ändrade sig och nu på torsdag hoppas man att hela Kronbergshallen ska fyllas av människor som vill se handboll i världsklass, då Flensburg möter Haslum HK.

– Detta har vi sett fram emot länge. Det är två starka lag som möter varandra och jag tror absolut att Lysekilsborna kan förvänta sig en rolig och fartfylld handboll, säger Magnus Bäck, ordförande i Lysekils HK.

Laddade för match

En annan som också ser fram emot matchen är Flensburg-Handewitts tränare och sportchef Ljubomir Vranjes. Han tror det kommer bli en bra match där Lysekilsborna kommer att få se en hel del bra spelare, trots att flera av de Svenska spelarna saknas på grund av OS-uppladdningen.
–  Det kommer med helt klart att bli fart och fläkt i hallen. Vi är laddade och det ska bli roligt att få visa upp oss, säger han till Lysekilsposten.

Läs mer i papperstidningen eller på https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv