I måndags kväll hölls en manifestation, en protset mot deportationer av asylsökande till Afghanistan. Foto: Gabriel Berndtsson

Protester över hela Europa mot deportationer av afghaner

2018-10-10 I måndags kväll samlades en grupp människor på Kungstorget i Lysekil för att protestera mot deportationer av asylsökande till Afghanistan. Men det var inte bara i Lysekil man hade samlats utan i totalt 27 städer i Sverige och över hela Europa.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv