Preem presenterade sina planer för Lysekils näringsliv

2019-11-22 Preems framtidsplaner var ämnet för kvällen när näringslivet i Lysekil träffades på Preemraff den 14 november.
Det var ett populärt ämne – drygt 50 personer fanns på plats i hörsalen när vd Petter Holland och raffinaderichef Peter Abrahamsson berättade om vad Preem egentligen vill bygga och hur detta hänger ihop med Sveriges miljömål.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv