Miljöminister Karolina Skog besökte Preemraff i Lysekil på tisdagen. På agendan stod en dialog om hållbara drivmedel. Här ses hon tillsammans med Teresia Christborn, informationsansvarig på Preemraff och Helene Samuelsson, kommunikationschef på Preem. ”Min bild av Preem är att det är ett framtidsföretag som verkligen har förstått värdet av att ställa om transportsektorn till fossilfria bränslen och att det uppstår massor av affärsmöjligheter under resans gång”, sade Karolina Skog.

”Preem är ett hållbart företag”

Miljöminister Karolina Skog (MP) positiv till raffinaderiets miljötänkande

2017-03-08 – Min bild av Preem är att det är ett framtidsföretag som verkligen har förstått värdet av att ställa om transportsektorn till fossilfria bränslen och att det uppstår massor av affärsmöjligheter under resans gång.
Det fastslog miljöminister Karolina Skog (MP) när hon besökte Preemraff i Lysekil på tisdagen.

Karolina Skog gjorde sin första resa i Bohuslän som miljöminister och under dagen hann hon med att besöka både Havets Hus, Preemraff, Sotenäs Symbios­centrum och Fiskareföreningen Norden.

I fokus för besöken stod att ta del av kunskap och lokala projekt kring havsfrågor och plast i haven. På Havets hus i Lysekil fick miljöministern ta del av arbetet med marin pedagogik, där skolklasser får lära sig mer om haven…

Läs mer i papperstidningen eller gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet på:
https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv