”Vi är sjukt taggade, säger Ronnie Hultstrand som innehar rollen som "Ronny" och Anders Rödin Andersson, som är ”Ragge” i den turnerande hyllningsshowen.

Pökerz gästar Sjökanten

2022-12-08 Nu på lördag, den 10 december, blir det Ronny & Ragge-show på Nya Sjökanten i Lysekil.
– Det blir första gången vi spelar i Lysekil, säger Ronnie och Anders i Pökerz.

OBS! Till och med morgonen måndag den 12 december kan du läsa vår e-tidning gratis. Klicka HÄR för att ta del av årets andra JULSPECIAL. Du kan förstås även läsa äldre utgåvor flera år tillbaka. Ladda gärna ner vår app för bästa läsupplevelse
Trevlig läsning!

Pökerz gör en renodlad hyllning till dom populära 90-tals raggarna Ronny & Ragge. Med fokus på deras gamla paradlåtar har Pökerz byggt upp en helt galen show och blev på kort tid ett av Sveriges mest anlitade tributeband! Idén Pökerz sjösattes hösten 2016 och sedan dess har det avverkats över 200 spelningar över hela Sverige, vissa delar av Finland och i Norge.
– 2020 såg ut att bli ett rekordår för Pökerz, men tyvärr kom pandemin och stoppade en en lång turné.

”Vi är sjukt taggade”
Men nu är det äntligen dags igen efter en lång tid i dvala att komma ut på vägarna och möta publiken igen.
– Vi är sjukt taggade säger Ronnie Hultstrand som innehar rollen som ”Ronny” i showen, och Anders Rödin Andersson, som är ”Ragge”.
– Det ska bli så fantastiskt kul att möta vår härliga publik igen och äntligen få göra det vi gillar mest, nämligen underhålla och skapa glädje och nostalgi. Showen innehåller en galen energi, glädje, galenskaper och inte minst alla fantastiska låtar ifrån ”Ronny & Ragge”.
– Vi vill se till att Ronny & Ragge vidareförs till nya generationer och att denna låtskatt aldrig glöms bort! Nu blickar vi framåt och hoppas på ett fullbokat 2022, avslutar Ronnie Hultstrand och Anders Rödin Andersson.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv