Pelles Rökeri och Gullmarsstrand bjuder in till Jobbsökardag

2023-04-21 För att säkerställa personalbemanningen i sommar bjuder Gullmarsstrand och Pelles Rökeri och en lång rad andra företag inom besöksnäringen i Västsverige in till Öppet Hus på söndag.

Helgen den 22-23 april anordnas en jobbsökardag på en lång rad hotell och restauranger i Västsverige. Då har du chansen att träffa arbetsgivare inom turistbranschen för att se hur det är att arbeta med turism.
Mellan klockan tretton och sjutton på eftermiddagen kan du besöka och träffa arbetsgivare från besöksnäringen på flera platser i Västsverige. Flera företag bjuder in till sina verksamheter och berättar om vilka lediga tjänster som erbjuds just nu och framåt. Man har möjlighet att titta runt, ställa frågor och lämna in din ansökan.
Det handlar i första hand om sommar- och säsongsjobb men även om tillsvidareanställningar. Är man inte på jakt efter nytt jobb precis just nu så ta ändå chansen att inspireras till hur det är att arbeta inom branschen.
Tips! Ta med dig några utskrivna CV:n med personligt brev och förbered dig på trevliga samtal med spännande arbetsgivare.
Evenemanget är helt kostnadsfritt och arrangeras av Turistrådet Västsverige, Arbetsförmedlingen, Branschorganisationen Visita, Kommunalförbunden i Fyrbodal och Skaraborg samt medverkande kommuner och företag.

Mer info på länken nedan:

https://www.vastsverige.com/jobb/oppet-hus/?fbclid=IwAR32dUwLdvohi6f3rzOg6AJDdCaWw95TVLeeutZCQGXkEhYWUEWUorYXfd4

 

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv