”När Patrik ringde hem från Dubai, där de mellanlandade, så berättade han att det var första gången någonsin som han kände att det inte var han som stack ut, då de flesta såg ut som honom”, berättar sambon Caroline Born.

Patrik Moberg från Lysekil genomförde sin livs resa

Söker efter sin biologiska mamma och storebror i TV-programmet Spårlöst

2015-12-11 – Det var när jag fick dottern Ronja som tankarna blev allt intensivare. Jag själv skulle aldrig kunna lämna bort mina barn, jag funderade på hur illa det måste vara när man tar ett sådant beslut.
På söndag kväll får TV-publiken, i programmet ”Spårlöst”, följa 30-årige Lysekilskillen Patrik Mobergs sökande efter sin biologiska mamma.

Det har gått ett drygt år sedan programmet spelades in. Patrik hade, lite på vinst och förlust, skickat in intresseanmälan att vara med.

– Det jag hade hört var att man, även om man inte kom med i programmet, kunde få hjälp med att söka i sitt förflutna.

Sri Lanka

Patrik adopterades från Sri Lanka när han var åtta veckor gammal. Därifrån till nutid har Lysekil varit hans hemstad. Men tankarna på hans biologiska mamma har alltid funnits där, så länge Patrik kan minnas.

– Jag har en pärm som jag plockar fram då och då, där jag kan läsa uppgifterna från adoptionen. Jag vet att min mamma var mycket fattig. Hon arbetade som hembiträde hos en rikare familj när hon…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv