Medlemmarna Leif-Åke Pettersson, Lasse Holmqvist och Reinhold Färg framför föreningslokalen där man kan ha tillställningar för upp till 30 personer. Här genomför även Medborgarskolan kurser i navigation och VHF. På lördag blir det öppet hus för allmänheten hos Kolholmens båtägarförening.

Öppet Hus hos Kolholmens båtägarförening

Ordförande Reinhold Färg: ”Vi vill visa både lokalen och vår verksamhet”

2016-04-14 Föreningen är en av kommunens äldsta båtföreningar.
Man har idag cirka 100 medlemmar, men vill bli fler.
– Vi vill vara en förening som aktivt tar tillvara på våra medlemmars intressen, både vad det gäller hamnen såväl som vinterupplaget, säger ordförande Reinhold Färg.

Med en låg årsavgift, 200 kronor, vill man locka till sig fler båtägare till föreningen. Idag finns det cirka 200 båtplatser på Kolholmen/Grötö, vilket innebär att ungefär hälften av de som har båtplatser redan är medlemmar.

– Vi har precis gjort ett utskick där vi fick in ett antal nya medlemmar. Men för att inte tvingas höja årsavgiften vill vi att fler går med, säger Reinhold Färg.

På lördag blir det öppet hus i föreningens lokaler. Från föreningen Laurin kommer man att visa upp en skandiamotor. Det kommer också att vara leverantörer på plats för att visa…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv