Omasfaltering var planerad vid Fredsgatan

2019-11-22 Att delar av Fredsgatan och korsningen ut mot Valbogatan som VA-sanerats och asfalterats för att efter en tid grävas upp igen har engagerat flera av LP:s läsare.
Varför river man upp en nyasfalterad gata, är en fråga som ställts. Jasmin Kramle, affärsområdeschef för vatten och avlopp vid LEVA i Lysekil, förklarar här närmare varför man gjorde på det här sättet.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv