Skaftöbon Ola Lindholm har hunnit med mycket under de senaste 25 åren. Vi känner honom som programledare för TV-program som ”Myror i brallan” och ”Wild Kids”, textförfattare till Sean Banans ”Copacabanana” med mera. Nu är han aktuell med sin andra bok ”Kampen mot Samaael”. Foto: Peter Lundberg

Ola Lindholm aktuell med ny barnbok

Skaftöbon släpper ”Kampen mot Samaael”

2016-09-16 Lagom till årets Bokmässa släpper Ola Lindholm nu ”Kampen mot Samaael”, andra och avslutande delen i fantasyäventyret Drömfångaren. Boken är uppföljare till ”Odjuret vaknar” som släpptes i våras och återigen är det Jonas Åkerlund som illustrerat.

Skaftöbon Ola Lindholm har hunnit med mycket under de senaste 25 åren, och han har varit framgångsrik. För sina TV- program har han vunnit två Kristaller och för musiken har han blivit belönad med Grammisar, guld- och platinaskivor.
”Wild Kids”
Vi känner honom som programledare för TV-program som ”Myror i brallan” och ”Wild Kids”. Program som han också varit med om att skapa. Han fick en Grammis för sin skiva ”Ola och Gorillan” och samarbetet med Sean Banan har också varit mycket framgångsrikt.

Läs mer i torsdagens papperstidning eller på https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Text och foto:

Margareta Anderberg

Publicerad:
Nyhetsarkiv