Björn Syversen och hans Kungshamn tog en efterlängtad seger. Arkivfoto

Ödsmål spelade ut Kungshamns IF

Gästerna visade att de är ett lag för toppen – KIF har en del att fundera på

2016-04-26 Tvågradigt och snöglopp.
Det var inget som bet på gästerna. Spelhumöret var på topp och KIF fick sig en lektion i hur bra resultat man kan nå när alla i laget är delaktiga.
– Vi kommer inte upp i nivå, det är små detaljer över hela planen som gör att vi underpresterar, säger Kungshamns tränare Magnus ”Fimpen” Olsson.

Det var inget direkt mysigt välkomnande som Ödsmål fick när de begav sig till Kungshamnsvallen. Termometern hade letat sig ner mot nollan och regn, hagel och snöglopp fick tankarna att sväva iväg till träningsmatchandet i slutet av februari. Men det var andra omgången och nu är det dags för KIF-spelarna att förstå att serien har startat.

– Det är en lång serie och ingen panik ännu. Men det finns en hel del att jobba med. Vi har pratat mycket om att vara delaktiga, att ha en tydlig kommunikation ute på planen. Men det är inte på plats ännu och vi får fortsätta att jobba med det här.

Ödsmål var redan förra året ett topplag i fyran, liksom Kungshamn. Men laget ser ut att ha tagit ytterligare ett steg.

– Vi hade funderingar på deras tidigare svaga punkter, bland annat ytterbackarna, som vi skulle försök utnyttja. Men jag måste erkänna att Ödsmål var riktigt bra, ett mer komplett lag än tidigare, säger ”Fimpen”…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv