Liamoo och Alvaro Estrella direkt till final i andra deltävlingen enligt oddsen

2022-02-10 Inför Melodifestivalens andra deltävling är det Liamoo som toppar Unibets oddslista och det mesta pekar på att han går direkt till final. Den andra finalbiljetten ser ut att bli en jämn historia mellan Alvaro Estrella och John Lundvik.

Efter en knackig start där en havererad app satte käppar i hjulet under hela programmet, är det nu dags för Melodifestivalens andra deltävling. Även denna gång samlas artisterna i Avicii Arena där två finalbiljetter och två platser i semifinalen ska fördelas.

Liamoo är deltävlingens riktiga lågoddsare. Han var med i Melodifestivalen första gången 2018 och gick då direkt till final där han slutade på en sjätteplats. 2019 var det dags igen, den här gången tillsammans med Hanna Ferm, och det blev återigen raka spåret till final.

– Liamoo kan räkna med en finalbiljett. Vem som gör honom sällskap mer är svårtippat. Enligt oddsen står det mellan de två rutinerade Melloartisterna Alvaro Estrella och John Lundvik som spelas till 2,10, respektive 2,50 gånger insatsen att gå direkt till final, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Estrella har varit med i tävlingen tre gånger, men har stått på Melodifestivalens scen vid betydligt fler tillfällen som bakgrundsdansare och körsångare. John Lundvik sopade banan med de andra artisterna 2019 och vann hela tävlingen. Året dessförinnan kom han trea.

Niello & Lisa Ajax tippas få en plats i semifinalen medan Tone Sekelius, Samira Manners och Browsing Collection får lämna tävlingen.

Unibets odds på Melodifestivalen 2022

Att gå direkt till final från första deltävlingen
Liamoo 1.28
Alvaro Estrella 2.10
John Lundvik 2.50
Niello & Lisa Ajax 4.00
Tone Sekelius 6.00
Samira Manners 12.00
Browsing Collection 15.00

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv