Nytt försök med jätteräkor i Lysekil

Hoppas kunna ta premiärskörd i större anläggning till våren

2019-11-19 I somras gick räkodlingsföretaget Vegafish i konkurs. Anläggningen i Norra hamnen i Lysekil fick läggas ned. Men kanske kan det bli fortsatt räkodling i Lysekil, trots allt.
– Vi arbetar för uppstart av en ny större anläggning, förhoppningsvis till våren, säger Matida Olstorpe, tidigare vd i Vegafish.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv