Eva Fransson lämnade vårdyrket 2010 och började hjälpa sina söner när de startade modebutiken LL1903. Efter ett tag tog hon över affären själv. Nu fem år senare tar hon ett stort steg och flyttar till tre gånger så stora lokaler i hjärtat av Kungsgatan. Här ses hon tillsammans med maken Mats Fransson, som hjälper sin fru så mycket han kan i bakgrunden. Foto: Ahlbin Gustafsson

Nyöppning av klädbutik lockade över 400 gäster

LL1903 har flyttat till tre gånger så stora lokaler i hjärtat av Kungsgatan i Lysekil

2015-03-20 – Fantastiskt att det kom så mycket folk, jag är helt överväldigad. Nu hoppas jag att fler vågar satsa i Lysekils centrum.
Eva Fransson sken som en sol när hon nyöppnade sin nya LL1903-butik på Kungsgatan 34 i Lysekil på torsdagseftermiddagen.
Över 400 personer strömmade till affären under eftermiddagen och kvällen.

Att Eva Fransson blev företagare var en ren tillfällighet. Hon jobbade inom vården under många år, men så hoppade hon in och hjälpte till när sönerna Magnus och Jonas Fransson startade modebutiken LL1903 för fem år sedan.
– På den vägen är det, myser Eva.
–  Jag började jobba allt mer i butiken och när sönerna fick fullt upp med annat, så tog jag över butiken själv ett halvår senare.
Bra stöd
Eva har alltid haft ett mycket bra stöd både från maken Mats och sönerna, så hon har trivits med att vara egenföretagare från första stund.
– Jag har inte ångrat en sekund att jag vågade ta det här steget. Jag önskar att fler som funderar på att driva något eget vågar göra det. Visst är det mycket jobb, men det är ju samtidigt så himla roligt och man får träffa trevliga och glada människor dagarna i ända, framhåller hon.

Läs mer i papperstidningen

 

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv