”Vi har etablerat flera nya samarbeten och nya tekniker för att säkra tillgången på hållbara förnybara råvaror för framtiden”, säger Preems vd Petter Holland. Foto: Privat

Nya satsningar på förnybara drivmedel

Preems hållbarhetsredovisning 2018: Nya samarbeten och tekniker

2019-04-28 Stabil ekonomi och nya satsningar på förnybara drivmedel beskriver 2018 i Preems hållbarhetsredovisning och årsredovisning.
– Under året har vi genomfört en rad stora och viktiga projekt för att fortsätta vår resa mot ett hållbart samhälle, säger Preems vd Petter Holland.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv