På onsdagen var Linnea Lagrell och Kristofer Berndtzen på besök i sitt nya hus som kommer att stå färdigt för inflyttning till sommaren.

Nya hus växer upp vid vattentornet

21 tomter bebyggs – första kedjehuset står klart till sommaren

2018-02-18 Nu har stommen till det första kedjehuset kommit upp i det nya bostadsområdet som Dala Trähus håller på att skapa sydväst om vattentornet i Lysekil.
I slutet av juni flyttar Linnea Lagrell och Kristofer Berndtzen in med sin ett och ett halvtåring i det 137 kvadratmeter stora kedjehuset.
– Vi har letat efter hus en tid och så dök det här upp. Ett trevligt hus som ligger nära dagis och skola, säger de.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv