”Det vi har tittat på är en helhetslösning av hamnen, som ska hålla många år framöver och vara lättskött”, säger Daniel Gustavsson, handläggare på småbåtsenheten i Lysekils kommun. Foto: Gabriel Berndtsson

Nya flytbryggor i Stångholmesund

Även vatten och el dras ut på bryggorna

2018-10-14 Småbåtshamnen i Stångholmesund får en rejäl ansiktslyftning. Den blir dessutom mer anpassad för dagens båtar, även vatten och el dras ut på bryggorna.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv