”Jag har en pojk som spelar i föreningen, och så länge man har det tycker jag det är ens skyldighet att hjälpa till på något sätt”, säger Axel Mellqvist.

Ny ordförande i LAIK

Axel Mellqvist tar över efter Annika Lindberg

2016-04-01 Lysekils AIK har haft sitt första årsmöte sedan sammanslagningen mellan Lysekils FF och Slättens IK förra året.
Axel Mellqvist valdes till ny ordförande.

Mötet inleddes med verksamhetsberättelsen om föreningens tre inriktningar, fotboll, tennis och innebandy.

LAIK:s A-lag spelade under förra säsongen i division 5 med en femteplacering som resultat. På ungdomssidan har laget haft fem pojklag, fyra flicklag, och två stycken blandade lag. Alla ungdomslagen har deltagit i seriespel eller sammandrag.

Tennisen växt mycket

Tennisverksamheten har under året växt så det knackar. När det gäller kursverksamheten har antalet utövare ökat från 28 till ca 90 inom loppet av ett halvår. Detta är enligt föreningen tack vare anställningen av tennistränaren Anna Metso, som lagt ner ett gediget arbete och engagemang för alla tennisengagerade ungdomar och vuxna.

Innebandyn är den nyaste sporten i LAIK. Föreningen startade upp med ungdomsgrupper under 2016.

Vidare diskuterades föreningens ekonomi. LAIK gick förra året med positivet ekonomiskt resultat tack vare stöd från sponsorer, loppisen, bingo och olika lotterier.

Lindberg lämnar sin post

Annika Lindberg lämnade över ordförandeposten till Axel Mellqvist. Han har en bakgrund inom Slättens IK, där han var engagerad i fem år innan sammanslagningen förra året…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv