”Att bara avskriva incidenterna som ”pojkstreck” duger helt enkelt inte. Med anledning av de senaste händelserna på Badhusberget måste frågan om ordningsvakter och kameraövervakning återigen lyftas”, skriver Krister Samuelsson (M) och Daniel Arvidsson (SD) i en gemensam motion till Lysekils kommunfullmäktige.

”Nu måste vi ha kameror och ordningsvakter”

(M) och (SD) skriver gemensam motion i Lysekils kommun

2019-01-12 – Att bara avskriva incidenterna som ”pojkstreck” duger helt enkelt inte. Med anledning av de senaste händelserna på Badhusberget måste frågan om ordningsvakter och kameraövervakning återigen lyftas.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafsson, ahlbin@lysekilsposten.se0523-667083
Nyhetsarkiv