Nu kan du köpa artiklar utan att prenumerera på Lysekilsposten

2023-04-19 Vill du läsa några av Lysekilspostens Premium-artiklar, men utan att skapa konto och köpa prenumeration? Nu finns den lösningen.

Nu i veckan startade Lysekilsposten ett samarbete med företaget Quiqly, vilket möjliggör köp av enstaka Premium-artiklar på vår sajt.
– Vi ser det här som ett komplement till vår prenumerationslösning. Det passar perfekt för den som inte vill skapa ett konto hos oss. Det kommer upp en informationsruta på Premium-artikeln och sedan går det exempelvis att betala med Swish, säger Ahlbin Gustafsson, vd och chefredaktör för Lysekilsposten.

För dig som redan prenumererar på Norra Halland blir det ingen skillnad. Det är bara att som tidigare logga in och läsa allt fritt.

Samarbetspartnern Quiqly är ett svenskt företag som grundades 2020 av Carl Johansson och Marcus Öhrner.
– Vi införde Premium-artiklar i höstas och har varit i kontakt med ett par företag om köp av enstaka artiklar, men föll för Quiqly. Det ska bli intressant att följa utvecklingen när tekniken nu är på plats, säger Ahlbin Gustafsson.

Vill du ha mer information om hur du köper och lagrar artiklar? Då behöver du bara klicka på texten ”Vad är Quiqly?” i rutan som dyker upp på våra Premium-artiklar.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv