Nu är det jul igen – med Gospel of Joy. Efter förra årets succé med en fullsatt biosalong på Folkets hus, är Gospel ofJoy tillbaka med sin populära julkonsert. För att tillgodose det stora intresset kommer det i år att bli två konserter. På söndag är det dags och kören önskar alla välkomna att sjunga in julen. Foto: Gabriel Berndtsson

Nu är det jul igen – med Gospel of Joy

2018-12-13 Efter förra årets succé med en fullsatt biosalong på Folkets hus, är Gospel ofJoy tillbaka med sin populära julkonsert. För att tillgodose det stora intresset kommer det i år att bli två konserter. På söndag är det dags och kören önskar alla välkomna att sjunga in julen.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv