Joakim Arthur som äger och driver Krukmakeriet Solhem och hyr ut den före detta ladan till Kvirr för deras samlingsutställning kikar på konst tillsammans med Ingrid Sandberg som lämnar in och möter konstnärer. Hon är en stor drivkraft bakom Kvirr och hennes bild i serien Rock Art har fått pryda omslaget till årets katalog. Foto: Anna Larsson

Nu är det dags för påskens Kvirrande runtom i Bohuslän

2019-04-18 I Solhems Konsthall är Kvirr på gång inför påskens konstvandring och att vara navet med en samlingsutställning i Ranrike och södra Bohuslän. 47 konstnärsateljéer i norra Bohuslän från Strömstad till Lysekil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv