Gullmarsloppet är en gammal tradition för Gullmarsgymnasiets elever. Överst på pallen bland tjejerna i Gullmarsloppet kom Felicia Grundevik ( i mitten), som här flankeras av Agnes Malm, som kom tvåa och Klara Khylén som tog hem tredjeplatsen.

Nazir och Felicia årets vinnare av Gullmarsloppet

2018-06-08 Gullmarsloppet är en gammal tradition för Gullmarsgymnasiets elever. Årets vinnare blev Nazir Rizai på herrsidan och på damsidan var det Felicia Grundevik som knep förstaplatsen. Start och målgång var på Gullmarsvallen och i år fick eleverna extra fina priser.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv