Träffpunkt Centrumtorget är en uppskattad mötesplats. Här möts seniorer, föreningar och personer som ingår i sociala dagverksamheten. På träffpunkten arrangeras många olika aktiviteter, till exempel underhållning med musik, föredrag, utbildning och liknande. Foto: Anhörig- och Frivilligcentrum

Nationella anhörigveckan uppmärksammades i Munkedal

2018-10-08 På lördag är det nationella anhörigdagen, då anhörigas situation uppmärksammas lite extra i Sverige. I samma vecka som dagen infaller hålls även Nationella anhörigveckan som firades med olika aktiviteter i Munkedals kommun. Bland annat arrangerades informationsmöte och tårtkalas på Kafé Drop-in.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv