För tre år sedan började samarbetet med Munskänkarna på Skaftö och restaurangen i Fiskebäckskil, för att kunna erbjuda en väl anpassad och en vinlista av hög klass.
Första året kom de upp till en vindruvsklase, även det ett gott betyg men de var då väldigt nära att komma upp till nästa nivå.
2015 kunde Brygghuset stolta triumfera att de höll kriterierna för två vindruvsklasar. 2016 har vinlistan inventerats igen och poängen höjdes ytterligare och de behåller sina klasar.
Nya kriterier för året
Eva Morén, som är utbildningsansvarig för Munskänkarna på Skaftö och har tillsammans med Andreas Kléen Sundberg, gått igenom hela sortimentet av viner.
– Det är rätt så avancerat med mycket räknande. Vi ska exakt ange hur många vinflaskor det finns, prisklasser, röda, vita, mousserande och nytt för i år var även alkoholfria alternativ med viner, cider och fruktjuicer. Vi har även räknat igenom hur många av vinerna som kan…
Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.