”Jag har inte helt bestämt mig för att sluta i Munkedal, men jag kommer inte att träna under försäsongen”, säger Martin Jonasson. Arkivfoto: Lennart Hård

Munkedals guldklimp kan vara på väg bort

”Går en liten storm i Munkedals herrlag just nu”

2015-12-21 Han gjorde 29 mål och 16 assist i år.
Men nu ser Martin Jonasson ut att vara förlorad för Munkedal.
– Jag är besviken på att MIF inte hört av sig till mig om nästa säsong, säger han.

Nästa säsong ska Munkedal spela i division 4 för första gången på 20 år. En stor anledning till uppflyttningen var forwardsparet Erik Andreasson och Martin Jonasson som gjorde 58 mål tillsammans, hälften var.

Men nu kan duon splittras. Martin Jonasson har berättat för de ansvariga runt Munkedals herrlag att de kan säga till tränaren Sven-Eric ”Svea” Ohlsson att han inte behöver räkna med honom nästa säsong.

– Jag har ingen motivation. Vi har ingen egen konstgräsplan och kommer att få åka till Hällevadsholm för att träna 2-3 gånger i veckan. Jag har blivit för gammal för att springa runt i snöstorm och tio minusgrader, säger 25-årige Martin Jonasson.

Haft fel strategi

Martin Jonasson menar att Munkedal haft fel fokus inför nästa säsong.

– Det känns som att det går en liten storm i Munkedals herrlag just nu. De i ”Fotboll äldre” (de ansvariga för seniorlagen) har haft full fokus på att ­skaffa nya spelare istället för att höra hur de befintliga i truppen ser på framtiden. Jag tycker att MIF borde…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv