Jimmy Ojakangas finns kvar i Munkedal BTK:s trupp även den här säsongen och är en av få spelare som har ett jobb vid sidan av pingisspelandet. Arkivbild: Malin Rindvik

Munkedals BTK njuter av favoritstämpeln

”Klart vi har press på oss när alla tippar oss i topp”

2018-10-05 Munkedals BTK har hittills spelat två matcher i Superettan i årets bordtennisserie. I båda de matcherna blev det seger och laget toppar Superettan.
Till helgen är det dags för nya matcher, men den här gången är det hemmaplan som gäller och därmed är det även dags för Munkedalspubliken att få stifta bekantskap med årets lag.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv