Molly Sandén står på scenen i Havsbadsparken onsdagen den 5 augusti. Sedan tidigare står det klart att Kalle Moréus uppträder torsdagen den 6 augusti. Ytterligare en artist kommer att presenteras inom kort av Preem som ”står för fiolerna” i egenskap av huvudsponsor för Lysekil Women Match Race. Foto: Josef Peyre

Molly Sandén till Lysekil

Tre gratiskonserter under seglingsveckan

2015-04-17 Preem presenterar nu andra artisten som är aktuell för seglingsveckan i Lysekil i början av augusti.
Det blir Molly Sandén som står på scenen i Havsbadsparken onsdagen den 5 augusti.

Sedan tidigare står det klart att Kalle Moréus uppträder torsdagen den 6 augusti.
Ytterligare en artist kommer att presenteras inom kort av Preem som ”står för fiolerna” i egenskap av huvudsponsor för Lysekil Women Match Race.
Sidekick i Idol
Molly Sandén är just nu aktuell som jurysidekick i ”Idol” och har begett sig ut på en turné i vårt avlånga land med Anders Bagge, på jakt efter Sveriges nästa stora musiktalanger.
Molly har själv varit med i tävlingsammanhang i bland annat Melodifestivalen och hoppas kunna ge tips och råd på vägen till de sökande.
Molly Sandén, som är född 1992, har redan hunnit med mycket under sitt artistliv, framför allt inom pop/rock, men även som programledare. Hon var även den som talade och sjöng som Rapunzel i Trassel, ett tecknat disney-drama med Måns Zelmerlöw i den andra huvudrollen.
Läs mer i papperstidningen

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv