Rasmus Olsson, Jörgen Gunnarsson , Marie Brodén och Erik Kleen. Vi har fått lära oss mycket. ”Pilgrimsmusslor är något jag aldrig tidigare har tillagat. Det är roligt att laga mat och med lite proffshjälp blir det ännu mera spännande”, säger Rasmus. Foto: Gabriel Berndtsso

Matglada herrar tar över köket

Populär matlagningskurs på Skaftö med kocken Marie Brodén

2018-10-20 Matglada och pratglada herrar. Det är dags för matlagningskurs på Skaft­ö. Intresset är stort och två kommande kurser är redan fullbokade.
I Folkets Hus, varannan onsdag, tillagar herrarna allt från vardagsmat till festmåltider. Utöver själva tillagningen har de fått lära sig mycket omkring, med passande drycker, dukning och hygien.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv