Agnetha Göthesson och Regina Cederfeldt visar upp en klänning i mönster av Ines Svensson. Klänningen finns med i utställningen ”Massa Mönster”, som pågår fram till den 28 oktober på Skaftö Folkets Hus. Foto: Margareta Anderberg

”Massa Mönster” på Skaftö Folkets Hus – visas under Kulturveckans aktiviteter

2018-10-09 Fram till den 28 oktober kan man i Skaftö Folkets Hus i Grundsund se utställningen ”Massa Mönster”. Det är en utställning med svenska mönstertryck från 1930-talet fram till idag. Utställningen innehåller ett urval av de mest populära och vanliga mönstren som funnits i våra hem och offentliga miljöer under nästan 80 år.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderbergredaktion@lysekilsposten.se
Annons
Nyhetsarkiv