Tilde Lundqvist, VD, Make Space, Ida-Karin Wallberg och Rasmus Wiik presenterade sitt företag Make Space UF,. Deras produkt är en USB-sticka till mobil och dator. Från en app i mobilen kan man lägga ner sina bilder och föra information från mobilen till dator. ”Vi löser ett vardagsproblem på ett smidigt sätt. Produkten finns hem för den svenska marknaden.

Mässa med mersmak

Årets tema ”Handla hemma”

2017-01-27 I år är temat på Lysekilsmässan, ”Handla hemma”. Med det hoppas arrangörerna, belysa hur viktigt det är att vi handlar på hemmaplan, för en attraktivare och mer levande ort. För allmänheten startar mässan på lördag. Men redan under fredagen startade mässan för elever som fick möjlighet att bekanta sig med företag och näringslivet i kommunen. UF-företag, med elever som unga entreprenörer, visade upp sina varor och tjänster.

Lysekilsmässan är inne på sitt sjunde år och kom till en gång för att elever och företag skulle komma i kontakt med varandra. Ett bra sätt för elever att hitta inriktning för framtida studier och bra för företagen, som behöver utbildad personal inom sin genre.

Martin Odell, biträdande rektor, berättar att UF-företagen, de som syns på…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv