Maria Lifv är en företagare med flera ben att stå på. På familjens gård i Brastad bedriver hon allt från uppfödning av hästar till bed & breakfast och coaching. Och det är med fokus på det senare som hon arrangerar en företagardag med föreläsningar om företagsutveckling med möjlighet för nätverkande över en bit god mat. Foto: Privat

Maria Lifv på Toric Center vill få företagare att växa tillsammans

2019-05-05 Maria Lifv är en företagare med flera ben att stå på. På familjens gård i Brastad bedriver hon allt från uppfödning av hästar till bed & breakfast och coaching. Och det är med fokus på det senare som hon arrangerar en företagardag med föreläsningar om företagsutveckling med möjlighet för nätverkande över en bit god mat.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv