Niklas Andersson är en ganska flitig besökare på Bra Biltvätt i Lysekil. Han tycker det är smidigt här och vill gärna göra jobbet själv. Foto: Gabriel Berndtsson

Många tvättar bilen hemma – och bryter i vissa fall mot lagen

2019-04-26 En majoritet av svenskarna är medvetna om den negativa miljöpåverkan som är följden av att tvätta bilen på gatan. Men varannan person väljer ändå att rengöra bilen hemma – trots att det till och med kan vara ett miljöbrott, visar en undersökning från Kantar Sifo på uppdrag av OKQ8.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv