Man beskjuten av grön laser i centrala Munkedal

Nu har folk fått nog - finns flera vittnen

2015-02-04 I samband med att en man röjde snö i centrala Munkedal i söndags kväll ska han ha blivit beskjuten av grön laser och känt smärta i ögonen.
Enligt flera källor i Munkedal så är detta bara en av flera gånger då laserskjutningar ägt rum.
Nu har folk i kommunen fått nog.

– Det är många som har sett skjutningar med den gröna lasern och som har bra koll på vart den eller dom som är skyldiga brukar hålla till, detta är inte alls bra, säger en kvinna som vill vara anonym.

Samma kvinna, samt många fler, påstår att polisen har fått upprepade påringningar om problemet.

– Den som av många i trakten misstänks för skjutningarna har vid flera tillfällen hållit till i närheten av ett dagis här, vilket gör folk än mer oroliga. Ingen vill att ett barn ska skadas och därför hoppas jag verkligen att polisen gör sitt yttersta för att komma till rätta med problemet snarast, innan något ännu allvarligare händer, fortsätter kvinnan.

I samband med en delning på Facebook, angående skjutningarna i Munkedal, så har ett stort antal människor från trakten kommenterat händelsen.

Inte prioriterat

Det är många kraftiga känslouttryck som tydligt bottnar i oro och frustration.

Polisen har koll på att skjutningar ägt rum, några händelser har polisanmälts, men i dagsläget är det inget prioriterat utredningsärende.

– Jag känner till att det har varit skjutningar där, ja, men det är inget vi arbetar med här just nu. Ärendet köar, precis som många andra ärenden vi har. Vi tar tag i det när vi får tid, förklarar Anders Ragnesten, utredningschef vid polisen i Uddevalla.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv