Båda lagen skapade en del chanser i premiären och hemmalaget gjorde ett mål som blev bortdömt. Det var Svarteborgs tränare Niclas Forsberg tacksam men tveksam över. – Från min synvinkel är det tveksamt om det verkligen var offside, sa Niclas Forsberg. Arkivbild: Kristoffer Bennemyr

Mållös premiär för Svarteborgs damer

”Vi får vara nöjda med en poäng”

2019-04-24 Svarteborgs FK var förra säsongen ett topplag i damernas division tre och slogs hela vägen in i den sista omgången med Åsebro/Brålanda om seriesegern.
I sista omgången kryssade laget hemma mot Munkedal och tappade seriesegern och spelar därför även denna säsong i division tre.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv