”Att börja arbeta i en mindre kommun är lockande för det känns mer greppbart än en stor kommun. Samtidigt kommer jag att arbeta närmare politiken när jag är avdelningschef, vilket känns spännande” säger Madeleine Leijon, som den 22 november tillträder sin tjänst som chef över äldreomsorgen i Sotenäs kommun. Foto: Privat

Madeleine Leijon ny chef för Sotenäs äldreomsorg

2018-11-13 Sotenäs kommun har anställt Madeleine Leijon som ny äldreomsorgschef, efter Anita Mattisson som påbörjat en tjänst i Partille kommun.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv