Isabella Larka är en av 25 tjejer, som har rest till Sydafrika för att hitta kärleken i när Bachelor Sverige firar femårsjubileum. Foto: TV4

Lysekilstjej – en av kvinnorna i Bachelor

2019-10-10 En av singelkvinnorna som är med i höstens såpasuccé Bachelor för att hitta kärleken är Isabella Larka från Lysekil.
– Det är såklart en lite märklig känsla att se sig själv på TV, men jag försöker att inte ta det så allvarligt, säger Isabella Larka, som står med båda fötterna stadigt på marken, trots uppmärksamheten på henne som person.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv