Lysekilstjej aktuell på Norrlandsoperan

Medverkar i julmusikal som sänds som julkalender på Instagram

2019-11-19 Lysekilstjejen Louise Larka, 23, är aktuell i en stor julmusikal på Norrlandsoperan, som även sänds som julkalender med dagliga avsnitt på Instagram.
– Jag spelar en karaktär som heter Julia och är en del av gymnasieklassen, berättar Louise, som går första terminen på en treårig utbildning på Musikalakademien i Umeå.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv