Frederick och Evelina Nyborg har jobbat för denna resan i två år. För två år sedan köpte de sin sju meter långa skåpbil för 70 000 kronor, ett år senare hade vi jobbat ihop så att vi kunde köpa det mesta av virke och material. Det sista året har vi jobbat för att få pengar att kunna klara oss på vägen ett bra tag.

Lysekilsparet som är på väg till Asien – med skåpbilen

2019-01-03 Det unga Lysekilsparet Frederick och Evelina Nyborg reser just nu runt i Europa och Asien med sin egenbyggda husbil.
Till våren planerar de att köra in i Iran via Turkiet och sedan vidare till Kashmir och Pakistan beroende på hur det politiska läget ser ut.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv